VISITES


19.6.10

[500] 500 entrades, 50.000 visites, 2 anys de bloc

Amics i amigues, avui publico l'entrada 500 al bloc i aquesta setmana el nombre de visites a Aprendre llengües arribarà a 50.000. Al moment de redactar aquest apunt, d'altra banda, hi ha 118 persones que s'han declarat seguidores del bloc. Quan el juliol de 2008 vaig decidir engegar aquesta eina d'expressió, d'intercanvi i d'aprenentatge, no em podia imaginar de cap manera que s'acabaria convertint en una part inalienable de mi mateix. Aprendre llengües ha estat i és el reflex d'un itinerari de consciència lingüística: ha recollit comentaris de lectures, converses, idees, qüestions relacionades amb la vida professional, lligada a l'aprenentatge lingüístic, i ha estat i és, sobretot, una porta oberta a amics, col·legues i apassionats per les llengües. Aprendre llengües m'ha permès establir en aquests dos darrers anys contacte amb moltes persones i crear o enfortir lligams d'amistat o de feina que s'han arribat a traduir en fructíferes relacions professionals. En aquest temps, d'altra banda, el bloc ha tingut el reconeixement i l'empenta del primer premi de blocs personals de la UAB (abril de 2010). Tot ajuda a continuar. L'apunt d'avui vol donar les gràcies als seguidors d'Aprendre llengües, a les persones que, amb noms i cognoms o des de l'anonimat, han estimulat la continuïtat d'aquest espai personal i col·lectiu. Moltes gràcies per la presència, el suport, la conversa. El projecte Aprendre llengües continua. Per il·lustrar aquestes ratlles de celebració, agraïment i mirada cap al futur, recupero avui una imatge de projecte que ja vaig fer servir mesos enrere i que m'agrada especialment; aquesta torre Eiffel a mig edificar. Espero que també estimuli, en tots vosaltres, l'anhel de construcció. Moltes gràcies!

17 comentaris:

 1. ¡Felicidades, Enric!
  Y que sigan los éxitos por muchos años.
  Un abrazo,
  Silvia

  ResponElimina
 2. Elisabet9:28 a. m.

  Per molts anys, Enric!

  Elisabet

  ResponElimina
 3. Enric,
  Acabo de descubrir el teu bloc i m'ha agradat moltíssim. Em sap greu haver-lo descobert 2 anys més tard, però bé... Moltes felicitats!

  Anna Cervera

  ResponElimina
 4. Si la dades que dónes són reals només es pot felicitar-te i, en qualsevol cas, cal fer-ho per la feina feta.

  ResponElimina
 5. Moltes gràcies, companys i companyes, Sílvia, Anna, Eduard. Espero retrobar-vos per aquí amb les vostres converses!
  Enric

  ResponElimina
 6. Moltes felicitats i moltes gràcies, Enric, pel teu bloc i per la bona feina que fas.

  I ànims per continuar, perquè de vegades, segons com en ho mirem, més que la torre Eiffel tenim per construir la Sagrada Família, que no crec que arribem a veure acabada!

  Una abraçada,

  Carles Cassanyes

  ResponElimina
 7. Enhorabona, Enric. Tot un èxit. El teu bloc és un autèntic referent.

  ResponElimina
 8. Moltes gràcies Carles i Rosa. Em fan molta il·lusió els vostres comentaris. Espero que ens continuarem trobant per aquí, al Twitter i on sigui. Fins ara!
  Enric

  ResponElimina
 9. Endavant les atxes, Enric! És evident que ets un referent!
  :)))

  ResponElimina
 10. Gràcies Carme pel comentari desmesuradíssim amb rima interna. Fins aviat!
  Enric

  ResponElimina
 11. Enhorabona per la feina feta, que és molta i bona. I ànims per continuar-la! Ah! I gràcies per fer-la!

  ResponElimina
 12. Cal destacar la qualitat i la constància del bloc, així com la freqüència d'aparició dels articles. Molta feina i molt ben feta.

  Moltes felicitats, Enric.

  ResponElimina
 13. Moltes gràcies, Lluc. No hi ha res com els companys de feina.
  Enric

  ResponElimina
 14. Enric,

  per molts anys! ja veus, vam començar per les mateixes dates a crear blocs, però amb una diferència: et tenia, et tinc i et tindré com a model i referent.

  i bona revetlla!

  ResponElimina
 15. Moltes gràcies, Jaume, acabo de veure el teu bloc i el seguiré. Estic preparant la coca. Fins ara!
  Enric

  ResponElimina
 16. Maria Fradera1:46 p. m.

  Moltes gràcies, Enric, per la feina ben feta, per fer-nos conèixer projectes, publicacions, jornades, idees... i eixamplar-nos els horitzons.
  Molta sort!
  Maria

  ResponElimina
 17. Gràcies a tu, Maria, per seguir Aprendre llengües. Fins (molt) aviat.
  Enric

  ResponElimina