VISITES


19.6.10

[500] 500 entrades, 50.000 visites, 2 anys de bloc

Amics i amigues, avui publico l'entrada 500 al bloc i aquesta setmana el nombre de visites a Aprendre llengües arribarà a 50.000. Al moment de redactar aquest apunt, d'altra banda, hi ha 118 persones que s'han declarat seguidores del bloc. Quan el juliol de 2008 vaig decidir engegar aquesta eina d'expressió, d'intercanvi i d'aprenentatge, no em podia imaginar de cap manera que s'acabaria convertint en una part inalienable de mi mateix. Aprendre llengües ha estat i és el reflex d'un itinerari de consciència lingüística: ha recollit comentaris de lectures, converses, idees, qüestions relacionades amb la vida professional, lligada a l'aprenentatge lingüístic, i ha estat i és, sobretot, una porta oberta a amics, col·legues i apassionats per les llengües. Aprendre llengües m'ha permès establir en aquests dos darrers anys contacte amb moltes persones i crear o enfortir lligams d'amistat o de feina que s'han arribat a traduir en fructíferes relacions professionals. En aquest temps, d'altra banda, el bloc ha tingut el reconeixement i l'empenta del primer premi de blocs personals de la UAB (abril de 2010). Tot ajuda a continuar. L'apunt d'avui vol donar les gràcies als seguidors d'Aprendre llengües, a les persones que, amb noms i cognoms o des de l'anonimat, han estimulat la continuïtat d'aquest espai personal i col·lectiu. Moltes gràcies per la presència, el suport, la conversa. El projecte Aprendre llengües continua. Per il·lustrar aquestes ratlles de celebració, agraïment i mirada cap al futur, recupero avui una imatge de projecte que ja vaig fer servir mesos enrere i que m'agrada especialment; aquesta torre Eiffel a mig edificar. Espero que també estimuli, en tots vosaltres, l'anhel de construcció. Moltes gràcies!

17 comentaris:

 1. ¡Felicidades, Enric!
  Y que sigan los éxitos por muchos años.
  Un abrazo,
  Silvia

  ResponElimina
 2. Elisabet9:28 a. m.

  Per molts anys, Enric!

  Elisabet

  ResponElimina
 3. Enric,
  Acabo de descubrir el teu bloc i m'ha agradat moltíssim. Em sap greu haver-lo descobert 2 anys més tard, però bé... Moltes felicitats!

  Anna Cervera

  ResponElimina
 4. Si la dades que dónes són reals només es pot felicitar-te i, en qualsevol cas, cal fer-ho per la feina feta.

  ResponElimina
 5. Moltes gràcies, companys i companyes, Sílvia, Anna, Eduard. Espero retrobar-vos per aquí amb les vostres converses!
  Enric

  ResponElimina
 6. Moltes felicitats i moltes gràcies, Enric, pel teu bloc i per la bona feina que fas.

  I ànims per continuar, perquè de vegades, segons com en ho mirem, més que la torre Eiffel tenim per construir la Sagrada Família, que no crec que arribem a veure acabada!

  Una abraçada,

  Carles Cassanyes

  ResponElimina
 7. Enhorabona, Enric. Tot un èxit. El teu bloc és un autèntic referent.

  ResponElimina
 8. Moltes gràcies Carles i Rosa. Em fan molta il·lusió els vostres comentaris. Espero que ens continuarem trobant per aquí, al Twitter i on sigui. Fins ara!
  Enric

  ResponElimina
 9. Endavant les atxes, Enric! És evident que ets un referent!
  :)))

  ResponElimina
 10. Gràcies Carme pel comentari desmesuradíssim amb rima interna. Fins aviat!
  Enric

  ResponElimina
 11. Enhorabona per la feina feta, que és molta i bona. I ànims per continuar-la! Ah! I gràcies per fer-la!

  ResponElimina
 12. Cal destacar la qualitat i la constància del bloc, així com la freqüència d'aparició dels articles. Molta feina i molt ben feta.

  Moltes felicitats, Enric.

  ResponElimina
 13. Moltes gràcies, Lluc. No hi ha res com els companys de feina.
  Enric

  ResponElimina
 14. Anònim7:04 p. m.

  Enric,

  per molts anys! ja veus, vam començar per les mateixes dates a crear blocs, però amb una diferència: et tenia, et tinc i et tindré com a model i referent.

  i bona revetlla!

  ResponElimina
 15. Moltes gràcies, Jaume, acabo de veure el teu bloc i el seguiré. Estic preparant la coca. Fins ara!
  Enric

  ResponElimina
 16. Maria Fradera1:46 p. m.

  Moltes gràcies, Enric, per la feina ben feta, per fer-nos conèixer projectes, publicacions, jornades, idees... i eixamplar-nos els horitzons.
  Molta sort!
  Maria

  ResponElimina
 17. Gràcies a tu, Maria, per seguir Aprendre llengües. Fins (molt) aviat.
  Enric

  ResponElimina