VISITES


9.7.12

[802] Aprendre llengües: quatre anys

Font
Avui Aprendre llengües fa quatre anys. Des d'aquí vull donar les gràcies a tots els companys i les companyes que de tant en tant hi traieu el nas i hi deixeu la petja. Continuo pensant, com ara fa quatre anys, que el canvi que hem tingut el privilegi de viure en aquest tombant de segle és tan i tan profund que toca de ple l'essència humana i, en conseqüència, completament el llenguatge. Deixeu-me pensar que aprendre llengües, doncs, continua sent una intenció i un projecte amb sentit. Ens ha tocat viure un moment únic, de renovació de totes les formes socials, davant el qual només podem observar i provar d'explicar el que pensem o descobrim, també les noves formes del llenguatge i la comunicació. Però podem afirmar sens dubte que entre tots ho entendrem tot. Ja comença a fer basarda girar-se enrere i no reconèixer res, endevinar tan sols les restes d'un vell ordre en plena ensulsiada, avergonyir-se de distingir tan sols els súbdits dels vells senyors feudals (amb el llenguatge caducat de la submissió) mil vegades més súbdits.

9 comentaris:

 1. Per molts anys, doncs!

  ResponElimina
 2. Moltes felicitats per aquests quatre anys i, sobretot, pels continguts del blog. Amb Aprendre llengües es té l'oportunitat d'aprendre coses noves i interessants, i això sempre és un motiu d'orgull. L'enhorabona!

  ResponElimina
 3. Per molts anys més d'observatori!

  ResponElimina
 4. Maria Fradera11:01 a. m.

  Per molts anys i gràcies!

  ResponElimina
 5. Quatre anys d'aprendre llengües i més... molt més. Gràcies per compartir coneixements i experiències,per plantejar-nos dubtes, per actualitzar-nos... Bona feina, Enric, molt bona feina!

  ResponElimina
 6. Felicitats i per molts anys, Enric

  ResponElimina
 7. Moltes gràcies pels vostres comentaris i per seguir el bloc!
  ES

  ResponElimina